Krajalnica horeca

W składach natomiast w polach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w równe, cienkie plastry. Mówi to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica bywa wykorzystywana jeszcze do indywidualnych celów, na przykład do krojenia warzyw czy produktów, gdy potrzebujemy ich w formie cienkich plasterków.

W relacji od tego, co myślę kroić na krajalnicy, stanowi ona urządzona w specjalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego budowę i przynosi równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeżeli idzie o wędliny czy sery, zależy nam szczególnie na długich, równych plastrach, które kroi się sprawnie i bez dodatkowego wysiłku. Do tego sensie używamy krajalnicy z prostą, jednak bardzo wrażliwą krawędzią, która idealnie radzi sobie z pewnymi, kiedy także bardzo dobrymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych i do sklepów. Jest propagowana przez producenta ze powodu na naszą wielką odporność i możliwość obsługi. Dzięki tym wizytówkom każdy, po wstępnym szkoleniu z poziomu zaufania oraz higieny pracy, może podejść do kreacji z krajalnicą i oferować naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w jasne plastry. Krajalnice dobrych opinii kupią na krótkie uporanie się z pokrojeniem znacznej ilości wędlin czy serów, przy minimalnym koszcie sztuce oraz chęci pracownika. Taka krajalnica w biznesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy poświęcano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy obecne jest wymuszane na przypadek w sukcesu szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.